Show simple item record

dc.contributor.authorVaz, Maria Luiza Santomauro [UNIFESP]
dc.date.accessioned2015-12-06T23:05:39Z
dc.date.available2015-12-06T23:05:39Z
dc.date.issued2005
dc.identifier.citationSão Paulo: [s.n.], 2005. 119 p.
dc.identifier.urihttp://repositorio.unifesp.br/handle/11600/20648
dc.format.extent119 p.
dc.language.isopor
dc.publisherUniversidade Federal de São Paulo (UNIFESP)
dc.rightsAcesso restrito
dc.subjectCapacitação em Serviço/recursos humanospt
dc.subjectManipulação de Alimentospt
dc.subjectHigiene dos Alimentospt
dc.titleEfetividade de treinamento em boas praticas de manipulacao para acougueiros do comercio varejista de carnespt
dc.title.alternativeA training course on food hygiene for butchers: maesuring its effectiveness through microbiological analysis and the use of an inspection checklisten
dc.typeDissertação de mestrado
dc.identifier.fileepm-20050624155842GARCIA.pdf
dc.description.sourceBV UNIFESP: Teses e dissertações
unifesp.campusUniversidade Federal de São Paulo, Escola Paulista de Medicinapt


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record