Show simple item record

dc.contributor.advisorFisberg, Mauro [UNIFESP]
dc.contributor.authorBotelho, Julia Sleiman [UNIFESP]
dc.date.accessioned2015-12-06T23:02:13Z
dc.date.available2015-12-06T23:02:13Z
dc.date.issued2002
dc.identifier.citationSão Paulo: [s.n.], 2002. 126 p. ilustab.
dc.identifier.urihttp://repositorio.unifesp.br/handle/11600/17981
dc.format.extent126 p.
dc.language.isopor
dc.publisherUniversidade Federal de São Paulo (UNIFESP)
dc.rightsAcesso restrito
dc.subjectFatores de Riscopt
dc.subjectConsumo de Alimentospt
dc.subjectAdolescentept
dc.subjectDoenças Cardiovascularespt
dc.titleRelação entre fatores de risco cardiovascular e o consumo alimentar de adolescentespt
dc.title.alternativeRelationship between risk factors for heart disease and food consumption in teenagersen
dc.typeDissertação de mestrado
dc.identifier.fileepm-017904.pdf
dc.description.sourceBV UNIFESP: Teses e dissertações
unifesp.campusSão Paulo, Escola Paulista de Medicina (EPM)pt
unifesp.graduateProgramCiências Biológicas (Biologia Molecular)


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record