Show simple item record

dc.contributor.authorSilva, Marcia Segovia da [UNIFESP]
dc.date.accessioned2015-12-06T23:00:12Z
dc.date.available2015-12-06T23:00:12Z
dc.date.issued1999
dc.identifier.citationSão Paulo: [s.n.], 1999. 84 p. ilus., tab.
dc.identifier.urihttp://repositorio.unifesp.br/handle/11600/16137
dc.format.extent84 p.
dc.language.isopor
dc.publisherUniversidade Federal de São Paulo (UNIFESP)
dc.rightsAcesso restrito
dc.subjectDietapt
dc.subjectNutrição em Saúde Públicapt
dc.subjectÁcidos Graxospt
dc.subjectÁcidos Graxos Insaturadospt
dc.subjectCarrageninapt
dc.titleEfeito do consumo de acidos graxos saturados e insaturados n-6 E n-9 sobre a resposta inflamatoria aguda induzida por carrageninapt
dc.title.alternativeEffect of satured and insatured n-6 and n-9 fatty acid rich diet on acute inflammatory response induced by carrageanen
dc.typeDissertação de mestrado
dc.identifier.fileepm-015826.pdf
dc.description.sourceBV UNIFESP: Teses e dissertações
unifesp.campusUniversidade Federal de São Paulo, Escola Paulista de Medicinapt


Files in this item

FilesSizeFormatView

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record