Browsing by Subject "Seafood"
Now showing items 1-3 of 3
-
Avaliação dos aspectos higiênicos-sanitários da manipulação de pescado a partir da perspectiva dos trabalhadores da cadeia produtiva do pescado: relações entre percepção de risco, conhecimentos, atitudes e práticas autorreferidas
(Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP), 2014-03-26)Este trabalho teve como objetivo avaliar conhecimentos, atitudes e práticas autorreferidas de aspectos higiênico-sanitários da manipulação de pescado e a percepção de risco de doenças transmitidas pelo consumo de pescado, ...
-
Butyltin contamination in Northern Chilean coast: Is there a potential risk for consumers?
(Elsevier Science Bv, 2017)Imposex is the superimposition of non-functionalmale sex organs in gastropod females. This syndrome is a hormonal imbalance induced by tributyltin (TBT) which have been used in antifouling paints formulation. The present ...
-
Microplastics ingestion by a common tropical freshwater fishing resource
(Elsevier Sci Ltd, 2017)Microplastics pollution is widespread in marine ecosystems and a major threat to biodiversity. Nevertheless, our knowledge of the impacts of microplastics in freshwater environments and biota is still very limited. The ...