Browsing by Subject "Healthy eating"
Now showing items 1-4 of 4
-
Ambiente Alimentar: Avaliação da qualidade em restaurantes institucionais na Baixada Santista
(Universidade Federal de São Paulo, 2022-02-08)OBJETIVO: O objetivo deste trabalho foi avaliar os ambientes alimentares organizacionais, em especial, dos restaurantes instalados em locais de trabalho, a fim de identificar facilitadores e barreiras para escolha de ...
-
Avaliação dos pontos de venda de refeições e alimentos prontos para consumo no município de Santos
(Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP), 2013-03-27)Introduction: In recent decades the prevalence of overweight and obesity in Brazil and worldwide has increased considerably, so as the number of deaths from chronic diseases. There is some evidence, in developed countries, ...
-
Construindo possibilidades de promover alimentação saudável: atualização do índice de qualidade da dieta associado ao guia alimentar digital (iqd-gad-2016)
(Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP), 1905-07-08)INTRODUCTION. The development of dietary guidelines next to the action planning aligned to culture and health problems related to food in each country are strategies to improve dietary intake and nutritional well-being of ...