ENZYMATIC DEGRADATION of GLYCOSAMINOGLYCANS in MOLLUSKS - FORMATION of GLUCURONIC-ACID and N-ACETYLHEXOSAMINES FROM HEPARAN-SULFATE and CHONDROITIN SULFATE BY ENZYMES FROM 3 SPECIES of MOLLUSKS of the CLASSES GASTROPODA and PELECYPODA

ENZYMATIC DEGRADATION of GLYCOSAMINOGLYCANS in MOLLUSKS - FORMATION of GLUCURONIC-ACID and N-ACETYLHEXOSAMINES FROM HEPARAN-SULFATE and CHONDROITIN SULFATE BY ENZYMES FROM 3 SPECIES of MOLLUSKS of the CLASSES GASTROPODA and PELECYPODA

Autor Desouza, J. F. Google Scholar
Medeiros, MGL Google Scholar
Paiva, VMP Google Scholar
Nader, H. B. Google Scholar
Dietrich, C. P. Google Scholar
Instituição Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP)
Idioma Inglês
Data de publicação 1985-01-01
Publicado em Comparative Biochemistry and Physiology B-biochemistry & Molecular Biology. Oxford: Pergamon-Elsevier B.V., v. 82, n. 2, p. 223-227, 1985.
ISSN 0305-0491 (Sherpa/Romeo, fator de impacto)
Publicador Elsevier B.V.
Extensão 223-227
Fonte http://dx.doi.org/10.1016/0305-0491(85)90230-5
Direito de acesso Acesso restrito
Tipo Artigo
Web of Science WOS:A1985ARM4000003
Endereço permanente http://repositorio.unifesp.br/handle/11600/24969

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