Response to the Comments of H.B. Ferraz et al. about the paper High doses of riboflavin and the elimination of dietary red meat promote the recovery of some motor functions in Parkinson's disease patients. C.G. Coimbraand V.B.C. Junqueira. Brazilian Journal of Medical and Biological Research, 36: 1409-1417, 2003

Response to the Comments of H.B. Ferraz et al. about the paper High doses of riboflavin and the elimination of dietary red meat promote the recovery of some motor functions in Parkinson's disease patients. C.G. Coimbraand V.B.C. Junqueira. Brazilian Journal of Medical and Biological Research, 36: 1409-1417, 2003

Autor Coimbra, Cicero Galli Autor UNIFESP Google Scholar
Junqueira, Virginia Berlanga Campos Autor UNIFESP Google Scholar
Instituição Hospital do Servidor Público Municipal de São Paulo Setor de Neurologia
Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP)
VITÆ - Cromatografia Líquida em Análises Clínicas S/C Ltda.
Idioma Inglês
Data de publicação 2004-09-01
Publicado em Brazilian Journal of Medical and Biological Research. Associação Brasileira de Divulgação Científica, v. 37, n. 9, p. 1297-1302, 2004.
ISSN 0100-879X (Sherpa/Romeo, fator de impacto)
Publicador Associação Brasileira de Divulgação Científica
Extensão 1297-1302
Fonte http://dx.doi.org/10.1590/S0100-879X2004000900003
Direito de acesso Acesso aberto Open Access
Tipo Artigo
Web of Science WOS:000223707100003
SciELO S0100-879X2004000900003 (estatísticas na SciELO)
Endereço permanente http://repositorio.unifesp.br/handle/11600/2200

Exibir registro completo




Arquivo

Nome: S0100-879X2004000900003.pdf
Tamanho: 456.4KB
Formato: PDF
Descrição:
Abrir arquivo

Este item está nas seguintes coleções

Buscar


Navegar

Minha conta