Efeito do consumo de acidos graxos saturados e insaturados n-6 E n-9 sobre a resposta inflamatoria aguda induzida por carragenina

Efeito do consumo de acidos graxos saturados e insaturados n-6 E n-9 sobre a resposta inflamatoria aguda induzida por carragenina

Alternative title Effect of satured and insatured n-6 and n-9 fatty acid rich diet on acute inflammatory response induced by carragean
Author Silva, Marcia Segovia da Autor UNIFESP Google Scholar
Keywords Dieta
Nutrição em Saúde Pública
Ácidos Graxos
Ácidos Graxos Insaturados
Carragenina
Language Portuguese
Date 1999
Published in São Paulo: [s.n.], 1999. 84 p. ilus., tab.
Publisher Universidade Federal de São Paulo (UNIFESP)
Extent 84 p.
Access rights Closed access
Type Dissertation
URI http://repositorio.unifesp.br/handle/11600/16137

Show full item record




File

File Size Format View

There are no files associated with this item.

This item appears in the following Collection(s)

Search


Browse

Statistics

My Account